NEW LIVE AID

Keress pénzt miközben támogatod a Föld fennmaradását

Kriptovaluta egy fenntarthatóbb világért!

300%-os növekedés 2022-ben? 📈

Brock Pierce kriptomilliárdos szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen a Bitcoin esetében.

A Fox Business-nek adott interjúban megosztotta gondolatait azzal kapcsolatban, hogy mi befolyásolhatja a Bitcoin árfolyamát a következő években.

Leginkább külső hatások révén látja változni a Bitcoin értékét, mint például a világon jelenleg tartó nagy mennyiségű valutanyomtatást.

Pierce azt mondja, hogy a Bitcoin volatilitása miatt potenciálisan nagy megtérülést hoz majd befektetőinek és elősegíti az egyéb digitális eszközök árának növekedését.

„Ne feledje, hogy ez egy alternatív eszköz, és valójában nincs fedezete, mint az arany vagy az ingatlan, vagy inkább azért, mert nagyobb a kockázata és nagyobb a volatilitása, de sokkal érdekesebb a hozamprofilja is. A tágabb globális pénzügyi rendszer pénzügyi bizonytalanságától függően ez lesz az elsődleges hajtóerő.”

Brock Pierce

Pierce nagyon valószínűnek tartja, hogy idén a BTC átlépheti a 6 számjegyet, és akár a 200 ezer dollárt, tehát jelenlegi értékének több mint 400%-át is elérheti.

Állítása szerint nem lenne meglepve, ha jövőre 100 ezer dollár felett látnánk a Bitcoin árát. Előfordulhat, hogy áttöri a 200 ezret is egy pillanatra, de valószínűleg hamar visszaesik onnan.

Mit gondoltok, várhatunk duplázást vagy triplázást idén az év eleji árhoz képest?

Az interjú bővebben, eredeti nyelven megnézhető itt:

forrás: https://dailyhodl.com/2021/12/30/one-catalyst-could-drive-bitcoin-to-explode-by-300-in-2022-according-to-crypto-billionaire-brock-pierce/

A fentebb leírtak nem minősülnek pénzügyi tanácsadásnak. Olvasd el a Whitepapert, nézd át az ütemtervet, nyisd meg a Blockchain Explorert és dönts a saját ítélésed szerint befektetéskor!

Később találkozunk,

AID CSAPAT

New Live Aid

Cikkek

Copyright © All rights reserved. Privacy Policy