NEW LIVE AID

Keress pénzt miközben támogatod a Föld fennmaradását

Kriptovaluta egy fenntarthatóbb világért!

5 trend idénre, amit érdemes lesz szemmel tartani 🧐

A Grayscale digitális eszközbefektetési cég vezérigazgatója, Michael Sonnenshein szerint 2022-2023-ban a kripto világ főként infrastruktúra fejlesztésre, a protokollok elterjesztésére, a metaverzum kiterjesztésére és az NFT-k fejlődésére fog koncentrálni. Emellett persze hatalmas szerepet kap a fokozódó szabályozása a rendszernek.

Mostmár a világ vezetői, a pénzügyi intézmények és a szabályozó hatóságok sem hagyják figyelmen kívül a kripto és a Web3 fejlődését. Ennél fogva a kripto beépülése a globális gazdaságba nem kérdés Sonnenshein szerint.

Sonnenshein felsorolt 5 kulcsfontosságú trendet, amit mától figyelemmel kell kísérni:

Kripto infrastruktúra fejlesztése

Tőzsdék, pénztárcák és elemző szoftverek, hogy csak pár tényezőt említsek, amikhez szükségesek olyan szolgáltatások, eszközök, amik megkönnyítik az adatokhoz való hozzáférést és azok használatát.

Új nap, új protokoll

A kriptoprotokollok számának exponenciális növekedése figyelhető meg a piacon, de ahogy minden esetben a piac meghatározza majd, hogy melyek az életképesek hosszú távon, illetve melyek azok, amiket könnyebben lehet integrálni a jelenlegi rendszerekkel.

Metaverzum és Web3

A Web2 élmény alapja, hogy a felhasználó a termék és a bevételszerzés eszköze. A nagy, központosított vállalatoknak csak annyi a dolguk, hogy meghatározzák, ezért cserébe milyen „élményt” nyújtanak.

A Web3 és a metaverzum viszont olyan digitális jövő lehetőségét festi elénk, ahol a felahsználónak teljes kontrollja van az adatai, digitális lábnyoma felett minden társadalmi szerepvállalással kapcsolatos fókusz területen, mint például a kereskedelem, játékok, szorakotás, hírek, közösségi média.

NFT, túl a digitális művészeten

Jelenleg csak annyit látunk az NFT-kből, hogy digitáis képek cserélnek gazdát irgalmatlan pénzekért. Azonban az NFT használat sokkal kifinomultabbá válhat az évek során. Térnyerésre lehet számítani olyan területeken mint például az eredetiség, származás, tulajdonjog igazolása, divat, zene, játékok, ingatlanok és akár a jegyértékesítés területén is.

Új szabályozás és irányelvek

A Grayscale szerint a fokozott szabályozások elkerülhetetlenek, de előnyösek is. Még soha nem voltak ennyire elkötelezettek és soha nem beszéltek annyit a kripto-ökoszisztémáról a politikai döntéshozók, mint az elmúlt évben.

“Míg a digitális gazdaság útja viszonylag ismeretlen, a valóságunk egyre inkább az analóg és a digitális világ fúziója.”

– Sonnenshein

forrás: https://cryptonews.com/news/5-key-trends-watch-2022-according-grayscale-ceo.htm

A fentebb leírtak nem minősülnek pénzügyi tanácsadásnak. Olvasd el a Whitepapert, nézd át az ütemtervet, nyisd meg a Blockchain Explorert és dönts a saját ítélésed szerint befektetéskor!

Később találkozunk,

AID CSAPAT

New Live Aid

Cikkek

Copyright © All rights reserved. Privacy Policy