NEW LIVE AID

Keress pénzt miközben támogatod a Föld fennmaradását

Kriptovaluta egy fenntarthatóbb világért!

A 200 millió dolláros csel 💸

Egy hackerekből álló csoport kihasználva az Ethereum és a Binance Smart Chain sebezhetőségeit meglovasított 200 millió dollárt a BitMart-ról.
20 különböző tokenből álló csomagot pakoltak össze maguknak, amik altcoin-okat is tartalmaztak, mint például a BNB, Safemoon, BSC-USD és a BPay.

A BitMart Kripto tőzsde közel 200 millió dollárt vesztett egy úgynevezett hot wallet kompromisszum során, amik Ethereum és Binance Smart Chain blokkláncokon keresztül zajlottak.

A csalást először a Peckshield azonosította, ami egy blokklánc-biztonsági és adatelemző cég, de először csak egy 100 millió dollárnyi mozgásra lettek figyelmesek Ethereum blokkláncon keresztül.
További vizsgálataik során találtak további 96 millió dollár értékű utalást BSC-n.

A BitMart vezérigazgatója Sheldon Xia, Twitteren elmondta, hogy egy lopott privát kulcs okozta a problémát, ami két hot walletet sodort veszélybe. A BitMart saját forrásból kompenzálja az érintett felhasználókat. Mindent megtesznek, hogy visszaálljon a rend, és addig is a felhasználók türelmét kérik, de biztosak benne, hogy 2021 december 7-étől fokozatosan újraindítják a be- és kifizetési funkciókat.

forrás: https://cointelegraph.com/news/bitmart-hacked-for-200m-following-ethereum-binance-smart-chain-exploit

A fentebb leírtak nem minősülnek pénzügyi tanácsadásnak. Olvasd el a Whitepapert, nézd át az ütemtervet, nyisd meg a Blockchain Explorert és dönts a saját ítélésed szerint befektetéskor!

Később találkozunk,

AID CSAPAT

New Live Aid

Cikkek

Copyright © All rights reserved. Privacy Policy