NEW LIVE AID

Keress pénzt miközben támogatod a Föld fennmaradását

Kriptovaluta egy fenntarthatóbb világért!

Az megvan, hogy 7 NFL játékos kriptóban kéri a fizetését? 💰💰💰

Legalábbis 7 profi sportolóról már tudjuk, hogy így gondolja biztosítani a vagyonát, arra az időre, mikor profi karrierjük véget ér.

2021 több szempontból is remek volt. AZ NFL fanok számára szívderítő lehetett látni ismét a túlcsorduló stadion parkolókat és a bennük a csomagtartóból grillező tömegeket.
A Bitcoin befektetők se panaszkodhatnak, hiszen a piaci kapitalizáció szerint többször is csúcsokat döntött, végül november elején túllépte a 69 ezer dolláros árat is.
Tavaly hét NFL játékos is úgy döntött, hogy kriptoban kéri a fizetését, vagy legalábbis a készpénzes fizetésének egy részét kriptoba forgatja.

Aaron Rodgers

November elsején Twitter posztban jelentette be együttműködését a Cash App-al, melynek köszönhetően fizetésének egy része Cash App fiókra érkezik, amit BTC vásárlásra használnak.

Tom Brady

Még nem mondta ki, hogy az NFL Bitcoinban fizet neki, de az FTX tőzsde biztosan kriptoban utalja az őt megillető juttatást, miután részesedést szerzett a Sam Bankman-Fried tőzsdéjében és márkanagykövetként fog tevékenykedni. Áprilisban saját NFT-platformot indított Autograph néven.

Odell Beckham Jr.

Aaron Rodgers nyomdokaiba lépett és november végén bejelentette, hogy a Cash App partner lesz ő is, hogy az NFL-től Bitcoinban kapja a fizetését.

Trevor Lawrence

A Jacksoville Jaguars új sztár irányítója nem az NFL-lel állapodott meg, hanem az FTX kripto portfólió alkalmazással kötött megállapodást. Ezzel csatlakozott a fentebb említett szupersztrárokhoz, akik nyilvánosan elfogadják a kriptovalutákat.

Saquon Barkley

Júliusban hozta nyilvánosságra, hogy az összes támogatását BTC-re váltja. Barkley július 15-én tett nyilatkozatában elmondta, az ösztönözte a BTC vásárlása, hogy az ő posztjában sűrűn előfordul a sérülés, hogy ki kell hagyjon egy-egy évet emiatt és így nem tud generációkon átívelő vagyont teremteni.

Sean Culkin

A fenti játékosokkal ellentétben, akik csak bevételük egy részét forgatják át kriptóba, az egész fizetését átváltja. Egy Twitter posztban osztotta meg követőivel, hogy teljes mértékben hisz abban, hogy a Bitcoin a pénzügy jövője és nem csak gyors pénzt akar keresni, így a 2021-es teljes NFL-es fizetését Bitcoinra váltja. Saquon Barkley-hez hasonlóan ő is felhozza indokként, hogy átlagosan csak 3,3 évet tölt a legtöbb sportoló az NFL-ben.

„Tekintettel a karrieremre – különösen a fizikai követelményekre és a rövidségre – a legésszerűbb, ha megbízható pénzben fizetnek, amely véleményem szerint idővel megvédi vásárlóerejét.”

Aaron Jones

Az FTX-szel írt alá, hogy szeptemberben a tőzsde nagykövete legyen. Tom Brandy-hez hasonlóan ő is vásárolt részesedést az FTX-ből. Jones saját jótékonysági szervezetének weboldalán integrálja az FTX Pay-t, hogy kriptoadományokat is tudjanak fogadni.

A fentebb leírtak nem minősülnek pénzügyi tanácsadásnak. Olvasd el a Whitepapert, nézd át az ütemtervet, nyisd meg a Blockchain Explorert és dönts a saját ítélésed szerint befektetéskor!

Később találkozunk,

AID CSAPAT

New Live Aid

Cikkek

Copyright © All rights reserved. Privacy Policy