NEW LIVE AID

Keress pénzt miközben támogatod a Föld fennmaradását

Kriptovaluta egy fenntarthatóbb világért!

Közelgő projektek

Roadmapünk a Whitepaper 11. oldalán elérhető

AID Webshop

Folyamatban van a webshop kivitelezése, ahol nagyon sok házi praktikát, zöld és fenntartható gazdálkodásból származó termékeket fogunk előállítani és forgalmazni, aminek versenyképes ára lesz a jelenleg használt bármilyen- például mosószerhez viszonyítva is -, hiszen, ha az előállítási ár ötszöröséért lehetne hozzájutni, az nem lenne önazonos, és nem tenné elérhetőbbé az eddig a legolcsóbb terméket vásárló családok számára a környezettudatos életmódot. Akinek nincs lehetősége válogatni, ő mindig a legolcsóbbat próbálja megtalálni.
Próbálunk ilyen szegmens felé is nyitni, hogy elérhető legyen számukra is mert igazából sajnos ők vannak többségben akik csak az olcsóbb termékeket választhatják, mert nincs más lehetőségük, még akkor is ha az rosszabb számukra is illetve a környezetükre is.

Már kezdetben 100-150 termékkel indul majd a webshop, amik között megtalálható lesz otthon használható tisztítószerek, fogkrém, mosószer, öblítő, szappan, kézfertőtlenítő, folttisztító, bőrápoló, arcápoló.
Ezekből lesznek előre összeállított csomagok például egy havi adag egy 2 fős háztartás számára.
Minden termék vegyszer és tartósítószer mentes és a csomagolásuk is ECO, amennyire csak lehet, hogy a lehetős legkisebb legyen a környezetre gyakorolt hatásuk.
A termékek megvásárolhatóak egyénileg vagy csomagokban, de akár saját csomagok összeállítására is lesz lehetőség.
Amennyiben valaki előfizetéses rendszerben rendelné a termékeket havi rendszerességgel, úgy természetesen kedvezményes áron jutna hozzá, illetve ha AID-el fizet értük, akkor még további kedvezményben részesül. 

Szavazati rendszer

A mai non-profitok legnagyobb hátránya, hogy nem transzparensek így az emberek elvesztik a beléjük fektetett bizalmat. Nincs pontos könyvelés arról, hogy hova költik el a nekik adományozott pénzeket.
Erre kínál megoldást nálunk a blokklánc, illetve míg a non-profit szervezetek nem biztosítanak a támogatóknak beleszólási jogot, mi egy nyílt szavazási rendszerrel megadjuk a lehetőséget bárkinek, aki AID-be fektet, hogy beleszóljon, melyik területet AID-eljük legközelebb, ami önmagában forradalmasítja a modern non-profitok működését.

A szavazati erő AID token mennyiség alapján lesz meghatározva, de kínosan odafigyelve arra, hogy a nagy befektetők ne billentsék el a szavazást a kicsik kárára, hiszen aki csak kevés AID tokent vásárol, az is nagyon nagy segítség.
Olyan rendszert próbálunk megalkotni, hogy aki viszonylag kevesebbet fektetett bele, de egy szintet megütött az is bele tudjon szólni bizonyos súllyal
A közösségi hálón felmerülő ötletekből lehet majd szavazni.

Meg akarjuk teremteni, hogy mindenkinek legyen beleszólása majd, a döntésekbe majdnem úgy, mint egy részvénynél, csak itt minden AID tulajdonos szavazati erővel bír.

Lekövetési rendszer

Az okosszerződésnél szabad keze van a programozónak, hogy mit kódol bele. Mi esetünkben bekerültek extra függvények, amivel a mi általunk birtokolt tárcák limitálva lettek, idő és mennyiség tekintetében.

Ha egy tárcát limitálunk, akkor ezek a tárcák a limitált időn belül csak egy bizonyos mennyisége mozoghat. Utalás, költés, eladás, bármi.
A token a blokkláncra kerüléskor beállította a limiteket az általunk birtokolt tárcákra, tehát az időlimit innen ketyeg.

A Foundation tárca idő limitáltsága esetünkben 326 nap, és 2022.01.12. 12:37:03-től pörög a számláló.

Ez azért jó, egy befektető számára, mert ennél az időpontnál korábban nem lehet hozzányúlni, tehát ez biztosítja a piac stabilitását és a befektetőket arról, hogy a projekt mögött álló alapítók és csapattagok nem szállnak ki a saját projektjükből, tehát nem scam.

A saját tárcák limitálása funkció újra meghívható a feloldás után, így az alapítók azonnal újra limitálni fogják, hogy a bizalmat tovább erősítsék.

Ezen tárcák limitációinak lekövetésére lesz egy funkció a weboldalon, hogy bárki nyomonkövethesse, aki a weboldalra téved, hogy melyik tárcánk meddig van zárolva és mik a limitációk.

AID token, mint ESG

A New Live Aid, a legelső ESG kriptobefektetés ami a fenntarthatóságot helyezi a központba a növekedés mellett.
A jelenlegi trendek szerint az ilyen befektetések a legkelendőbbek így a projekt maxmálisan követi a megatrendeket.

Environmental: Az össze startup projektünk zöld
Social: Közösséget építünk és szemléletmódot formálunk a fenntarthatóság jegyében
Governance: Szavazati erőt biztosítunk minden AID tulajdonos számára. 

A fentebb leírtak nem minősülnek pénzügyi tanácsadásnak. Olvasd el a Whitepapert, nézd át az ütemtervet, nyisd meg a Blockchain Explorert és dönts a saját ítélésed szerint befektetéskor!

Később találkozunk,

AID CSAPAT

New Live Aid

Cikkek

Copyright © All rights reserved. Privacy Policy