NEW LIVE AID

Keress pénzt miközben támogatod a Föld fennmaradását

Kriptovaluta egy fenntarthatóbb világért!

Kripto és NFT a legnagyobb podcaster nézőpontjából. 🎤

A világ legnagyobb podcastere, saját műsorában, a The Joe Rogan Experience-ben beszélt arról, hogyan is vélekedik a kriptovalutákról és az NFT-ről. 

Joe Rogan megbotránkoztató kijelentései között érdemes odafigyelni rá kifejezetten szakmailag alapul véve, amikor a kriptoról beszél.

Az 1760. epizódban Rogan megvitatta a kripto jövőjét Adam Curry-vel. Rogan podcastje becslések szerint 11 millió hallgatót ér el epizódonként. Annak ellenére sikerül ennyi embert elérnie, hogy a Spotify, ami a platformot szolgáltatja a podcastnek, mindent megtesz, hogy cenzúrázzon néhány túl sértőre sikerült epizódot.

A The Joe Rogan Experience 2021-ben a legnépszerűbb helyre ugrott a Spotify listáján.

A beszélgetés során a témát Adam Curry azzal hozta fel, hogy ő bizony rajta ül a Bitcoin vonaton, mert ő úgy gondolja, hogy a pénze ott egy biztonságosabb helyen van, nem mondjuk az USD-hoz képest, hanem általában.

A koronavírus és az ezzel kapcsolatos széthullás kapcsán jött elő a téma a beszélgetésben, miszerint a pénzügyi helyzet sem a legrózsásabb jelenleg. Az infláció, bizonytalanság, háborúk, olaj mind-mind közrejátszanak, ahogyan a jelenlegi banki rendszer is, hogy ha így folynak tovább a dolgok, akkor nincsenek jó kilátások. 

Ennek, vagy hát legalábbis a pénzügyi problémák megoldását látja Adam a Bitcoinban, amire Rogan azzal reagál, hogy sok reményt fűz ő is a kriptohoz, hozzátéve ugyan, hogy nem tud túl sokat a témáról, de a Bitcoin és az Etherium tűnik úgy, hogy akik értenek hozzá, erről a kettőről beszélnek leginkább. 

Rogan szerint vagy totális bukás lesz vagy ki tudjuk használni a bennük rejlő lehetőségeket és egy jobb élet felé sodródunk majd általuk. 

Adam kiemelte, hogy a Bitcoin és az Ethereum közt talán a legnagyobb különbség, hogy a Bitcoinnak van egy 21 milliós felső korlátja, ami nem változtatható meg, viszont ez nem elmondható az Ethereum esetén. A Bitcoinnal ellentétben az Ethereumnak végtelen készlete van. Az Ethereum az egyik leggyakrabban fejlesztett technológia, így az EIP1559 bevezetése óta nem nevezhetjük inflációs eszköznek, hiszen több az elégetett ETH, mint az újonnan forgalomba kerülő 2021 szeptembere óta.

Szót ejtettek az NFT-kről is, amiben Adam nincs benne ugyan, nem is érdekli viszont Rogannak van, legalább egy, a tulajdonában.
Egy picit ércelődtek rajta a beszélgetés során, hogy akinek NFT-je van annak tulajdonképpen nincs semmije. Kicsit a Baseball kártyákhoz is hasonlították, de aztán Adam elmondta, hogy az egyik barátja és a szórakoztatóipari cégek elképesztő mennyiségű pénzeket csinálnak NFT eladásokkal. 

Ti mit gondoltok? 
Ti milyen szerepkörben képzelitek el a BTC-t és az ETH-t 5 év múlva?
Ha NFT-t vásárolsz, akkor birtokolsz valamit vagy igazából nem is? 

A fentebb leírtak nem minősülnek pénzügyi tanácsadásnak. Olvasd el a Whitepapert, nézd át az ütemtervet, nyisd meg a Blockchain Explorert és dönts a saját ítélésed szerint befektetéskor!

Később találkozunk,

AID CSAPAT

New Live Aid

Cikkek

Copyright © All rights reserved. Privacy Policy